Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Line up!

Permanent           Makeup

Permanent Makeup

Permanent makeup er perfekt for deg som vil våkne med "ansiktet på", og føle deg fresh allerede fra du åpner øynene om morgenen.

Det er perfekt for deg som trener mye, ikke tåler sminke, eller for deg som ikke har lyst til å bruke så mye tid foran speilet.

Permanent makeup passer også svært godt for deg som bruker kontaktlinser eller har problemer med å legge sminke på grunn av nedsatt syn. Lider du av alopecia kan du få perfekte permanente bryn så du slipper å tegne opp brynene hver eneste dag.

Permanent makeup er også flott for de som er bevegelseshemmede og av den grunn har utfordringer med å sminke seg.

Permanent makeup, eller micropigmentering, er ikke kun til makeup-formål. Vi kan også hjelpe kvinner som har hatt en brystrekonstruksjon med å få tilbake sin kvinnelighet ved å pigmentere inn en naturtro areola. Vi kan pigmentere inn hårsekker (såkalt tricopigmentering) hos menn med uønsket håravfall. Hareskår og andre arr kan vi hjelpe til med å skjule. Samme med vitiligo.

I tillegg pigmenterer vi inn fregner og skjønnhetsflekker på de som ønsker det.

Mulighetene er mange, og en ting er sikkert: permanent makeup er en investering du ikke vil angre på.

Tenk på hvor mye tid du sparer hver morgen, og ikke minst hvor mye penger du egentlig bruker på makeup hvert år.

Permanent makeup er en form for tatovering som varer ca 3-7 år.

Fargede komponenter (pigmenter) tilføres huden ved hjelp av en spesialtilpasset nål. Nålens penetreringsdybde er meget overfladisk - den passerer det ytterste hornlaget, men ikke den vaskulære lærhuden. BIOTEK er verdens ledende system innen permanent make-up.

Hva kan behandles?

Bryn

Med pigmenterte øyenbryn legges det vekt på å fremheve, understreke / eventuelt forsiktig justere ditt naturlige uttrykk. Vi bruker derfor ulike teknikker skyggelegging samt hårpåtegning med 3D-effekt.

Perfekt for deg som:

• delvis eller helt mangler bryn

• ønsker mer synlige bryn

• mangler hår p.g.a. skade

• har asymmetriske bryn

• reagerer på kosmetikk

Lepper

En uttrykksfull munn har til alle tider vært forbundet med ungdom og skjønnhet og er et viktig skjønnhetsideal. Konturene viskes mer ut med årene og en utfylling av leppefargen vil derfor ofte gi en visuelt forstørret munn.

Permanent leppelinje vil dessuten forhindre eventuell leppestift i å “blø” på huden rundt leppene og dermed også hindre at linjer rundt leppene fremheves.

Perfekt for deg som:

• ønsker en forsterket leppekontur

• har ujevne lepper p.g.a. rynker eller skader

• har smale lepper og vil ha de forstørret

• har fargeløse lepper

• vil rette opp skjeve lepper

• reagerer på kosmetikk

Øyne

Nå kan du våkne hver morgen med et mer “våkent” blikk.

Med permanent eyeliner / vipperotfarge kan vi fremheve og markere dine øyne på en naturlig og diskre måte. Din øyefarge vil fremstå klarere og vipperøttene forsterkes visuelt. Du bestemmer selv bredden.

Perfekt for deg som:

• helt eller delvis mangler øyevipper

• bruker eyeliner daglig

• ønsker et mer ”våkent” blikk

• ønsker sterkere konturer

• har nedsatt syn

• er idrettsutøver eller mosjonist

• reagerer på kosmetikk

Hud

Korrigering etter hudoperasjoner, arr eller andre små skjønnhetskorrigeringer (eks. leppe- / ganespalte,brystvorte og areola, tricopigmentering/hårpåtegning hodebunn.)

Brannskader, Alopecia (hårtap) og Vitiligo (pigmentmangel), hårtap i forbindelse med kreft, skjemmende fødselsmerker / andre hud -uregelmessigheter, samt personer som er allergisk for annen sminke.

Hvorfor BIOTEK?

BIOTEK semipermanent makeup er:

enklere å benytte, påføringen går mye raskere og det oppleves nærmest smertefritt i sammenlignet med de fleste andre systemer (grunnet nålenes overflate, stilling i forhold til hverandre og teknikken som benyttes ved påføring).

Systemet gir dessuten

• ingen / minimal blødning

• fargestabilitet over tid (ingen røde bryn)

• færre påfyll kreves

• mindre søl ved påføring

• større valgfrihet

• over 100 fargenyanser

• over 30 forskjellige nålepatroner

BIOTEK Permanent Make-up er kåret til verdens BEST DOKUMENTERTE SYSTEM og er per i dag størst i Norge med over 70 salonger.

BIOTEK i Milano, Italia, er produsent av det mest innovative systemet som finnes på markedet for kosmetisk pigmentering av huden.

Over 20 års erfaring sikrer systemets kvalitet, spesielt designet for å møte dagens profesjonelle krav til semipermanent make-up.

Ved å benytte de beste materialer og komponenter, garanterer BIOTEK sikrere, raskere og smertefrie resultater på toppnivå.

BIOTEK er verdens ledende system innen permanent make-up!

BIOTEK er det største systemet på kosmetisk pigmentering i Italia med over 3000 salonger.

BIOTEK er størst i verden, størst i Norge, best dokumentert, raskere, mer skånsomt og gir ingen røde bryn!

Ofte stilte spørsmål om PMU.

1. HVA ER PERMANENT MAKEUP?

Permanent makeup er en form for kosmetisk tatovering. Teknikken som benyttes til permanent makeup refereres ofte til som "mikro pigmentering", "mikro pigment-implantasjon", ”countour makeup”, eller "dermografi". Permanent kosmetisk makeupteknikk består i å implantere bittesmå pigmenter ca 0,5 mm ned i huden - ned til dermis / lærhuden. BIOTEK BioResisten Colors er allergitestede mineralfarger. Ett påfyll er påkrevd etter ca 3 uker og er inkludert i prisen, noen må ha flere påfyll for å oppnå ønsket resultat. BIOTEKS spesialdesignede nåler og teknikk gjør behandlingen nærmest smertefri.

2. HVORDAN UTFØRES BEHANDLINGEN?

Permanent makeup utføres ved hjelp av forskjellige maskiner og metoder.

Disse prosedyrene er en prosess, som inkluderer innledende konsultasjon, påføring av pigmenter og vanligvis en eller to påfyll innen 2-3 mnd for å justere form, farge og eventuelt fargetetthet.

3. ER BEHANDLINGEN VIRKELIG PERMANENT?

Tekninsk sett kalles kosmetisk pigmentering permanent, fordi fargen implanteres i dermis (lærhuden) og ikke kan vaskes bort. Allikevel, som med all tatovering, vil fargen svekkes over tid og etterhvert nesten forsvinne. Pigmentene implanteres kun ca 0,5 mm ned i huden, mens tradisjonell kroppstatovering implanteres 2 mm ned og sitter dermed mye lenger / for alltid. For å opprettholde et jevn resultat, anbefales det å fylle på etter en tid; – på bryn og lepper ofte annet hvert år – på øyne holder det ofte med hvert fjerde år. De fleste salonger tilbyr ett påfyll til meget redusert pris innen 2 år. Etter 2 år er det ofte full pris. Hvor ofte en klient trenger påfyll avhenger imidlertid av cellefornyelsen i huden. Generelt kan man si at jo eldre man er dess lengre sitter PMU (ca. 3 til 7 år)4. HVA KOSTER PERMANENT MAKEUP?

Prisene kan variere en del - normalt fra kr 2000 - kr 6500 per område. Du bør ikke velge artist etter hvem som er billigst. Dette er et håndverk som gir et resultat som varer. Pris og kvalitet henger ofte sammen.

5. ER DET SMERTEFULLT?

BIOTEKS nåler og teknikk gjør at påføringen av farge går raskere og det oppleves nærmest smertefritt i forhold til mange andre systemer. Det kan for noen oppfattes som ubehagelig. Men generelt sier de fleste at det ikke gjør vondt eller at det var mye mindre vondt enn forventet. Imidlertid anbefaler vi ikke utført PMU like før og under menstruasjons-perioden. 

6. ER DET EN SIKKER BEHANDLING?

Ja, dersom du oppsøker kvalifisert PMU-artist. BIOTEK er dessuten ”det best dokumenterte systemet i verden” og pigmentene har vært benyttet i over 20 år. Fargene vi benytter er EU-godkjente og bransjen har ingen indikasjon på at dette medfører noen som helst risiko.

7. HVOR LANG TID TAR EN BEHANDLING?

Ca 30-90 min pr. enhet; avhengig av hva som ønskes utført. Total tid 3 timer.

8. KAN DE MED ALLERGI MOT VANLIG MAKEUP FÅ BEHANDLING?

I ekstreme tilfeller gjør vi en allergitest 1-2 uker før behandling ved at vi implanterer litt pigment i f.eks. hodebunnen. Ut fra den vurderer man videre prosedyre, men i praksis kan selv de med meget ømfintlig hud få PMU.

9. HVEM PASSER DET FOR?

Kvinner og menn i voksen alder som ønsker en enklere hverdag. Behandlingen frisker opp og forsterker et konturløst ytre. Med PMU blir vanlig diskrè makeup overflødig.

Spesielt godt egnet for de med DÅRLIG / NEDSATT SYN, IDRETTSUTØVERE og alle som sliter i tidsklemma.

REKONSTRUKSJON ETTER OPERASJON - areola rekonstruksjon , samt arrkorrigering, redefinering av konturer etter ulykker eventuelt medfødte lidelser som for eksempel leppe- ganespalte

ALOPECIA – helt eller delvis manglende ansiktshår, inkludert øyebryn og/eller øyevipper

KJEMOTERAPI BRUKERE - delvis eller fullstendig hårløshet.

VITILIGO – hudområder som mangler pigment

ALLERGI - som ikke tåler vanlig makeup. 

10. HVORDAN VIL JEG SE UT ETTER BEHANDLING?

Fargen vil umiddelbart være ganske sterk (40-50% forsvinner i løpet av første uken.) Etter dette er det normalt nødvendig med et påfyll etter 2-3 uker. Dette skal være inkludert i prisen. Det kan dessuten oppstå en midlertidig hevelse som normalt forsvinner etter 1 til 2 dager. De første dagene tilføres huden en spesialkrem for å eliminere skorpedannelse. Dessuten bør man ikke utsette huden for sol, parfymerte produkter samt badstu de første dagene etter behandling. Ved pigmentering av lepper bør du ikke røyke, drikke rødvin eller spise mat med sterk farge det første døgnet.

11. HVA KAN GÅ GALT?

Valg av feil farge og form er en risiko. Det er derfor viktig at du oppsøker en kvalifisert Permanent Makeup artist som benytter godkjente farger og engangsnåler for optimal hygiene. Nålene blir dessuten sløve og er ikke egnet for gjenbruk. Du bør også kreve å godkjenne et opptegnet resultat før behandlingen begynner. Alle BIOTEK utøvere har godkjent teoretisk eksamen og praktisk treningstid på minimum tre mnd, etter endt utdanning, før de kan benytte tittelen BIOTEK Permanent Makeup artist.

Den mest vanlige "komplikasjonen" er at den permanente makeupen ikke sitter. Dette gjelder spesielt ved fet hud, hudlidelser som psoriassis og eksem, ved autoimmune sykdommer og sykdom generelt, slikt som diabetes, MS, ME, fibromyalgi, kreft etc, ved amming og graviditet, ved bruk av forskjellige medisiner som f.eks blodfortynnende etc. Det kan også være tilfeller vi ikke vet årsaken til. Hud er vanskelig å "spå". Man man stille med et åpent sinn og være villig til å forsøke flere ganger ved slike tilfeller. Resultat kan ikke garanteres og ekstra kostnader må påregnes.